Nightlife  ( nachtleven )

Kolom 2

 

Serie “Nightlife”  bestaat uit 9 werken. De werken zijn slechts als serie te koop. Oplage dus exclusief voor u. De werken worden op Dibond opgeplakt en aan de voorzijde voorzien van plexiglas of te verkrijgen als Iced Image. 

 

Lijn 1, 60x90cm voor de gehele serie 10.395,- euro.

 
 

De serie is alleen in zijn geheel te koop, maar u kunt wel de afmetingen bepalen. Verder kunt u ons benaderen voor grotere formaten en andere presentatie mogelijkheden dan aangegeven.  Exclusieve verkoop van deze serie, zodat u als enige deze serie bezit.

 

De prijzen gelden alleen voor Nederland en België. Voor andere landen kunt u ons benaderen.

 

Voor bestellen scrol naar beneden!

 

Benieuwd naar de andere mogelijkheden? Neem contact met ons op.

 
Kolom 1   Kolom 2
 

 

Let op deze serie is meerdere malen als topserie beoordeeld en heeft hele hoge prijzen behaald. De werken lijken "Stills" uit een film. Verhalende, geënsceneerde, geregisseerde exclusieve serie over het nachtleven van een verslaaft straathoertje. U ziet het resultaat van vele fotosessies 2 jaar lang. Bent u geïnteresseerd om deze bekroonde serie met nachtfotografie in huis of uw bedrijf te halen? Kijk dan even verder welk formaat en presentatievorm uw voorkeur heeft. Gezien het bovenstaande zijn deze werken alleen als serie te koop.

 

 Nichtlife werk 1 t/m 9

Nachtleven

Werk achter Plexiglas of als Iced. Voor andere vermelde presentaties neem contact met ons op!

10.395,00 €

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 14-25 dagen1