Exclusieve beeldende kunst- en mensfotografie uit de collectie : 


Exclusieve series

 

Wij verkopen op andere aanlandpagina's de werken ook los. Echter zijn sommige series zo gewaardeerd en gesetteld als serie dat wij deze niet uit elkaar willen halen. Deze series bestaan uit unieke en goed beoordeelde werken en zijn daarom slechts als serie en in een oplage van 1 te koop. Wilt u dus de enige zijn met deze unieke kunstwerken aan de muur dan bent u daar hier volledig zeker van. Daar hangt natuurlijk een prijskaartje aan. Wel kunt u het gewenste formaat kiezen zodat het helemaal uw exclusieve serie wordt.

 

Het verhaal over uw serie is te lezen bij de betreffende serie. Afmetingen hieronder zijn dan ook slechts een indicatie wat mogelijk is. Voor de prijzen dient u ons dan ook te benaderen.

 
Afwerking

 

CH Visual Art werkt met hoogwaardig materiaal om topkwaliteit te kunnen bieden.

Verlijmen op plexiglas en het inlijsten met een passe-partout.

 

Plexiglas

Bij de verwerking van het plexiglas paneel (in totaal 6mm) wordt de gewenste foto verlijmd met siliconen op een aluminium plaat ook wel Dibond genoemd, zoals in vele musea en galerieën.

 

Ingelijst

U kunt ook kiezen voor inlijsten van het kunstwerk. Een passe-partout biedt extra focus op uw kunstwerk.

 

Iced Image (nieuw)

Iced Image is een ambachtelijk gegoten, kristalheldere harslaag. Het werk wordt voorzien van minimaal 2 kristalheldere lagen. Het gieten gebeurt in een speciaal opgezet laboratorium, wat geheel stofvrij is middels overdruk. Er is perfecte klimaatbeheersing door gecontroleerde luchtvochtigheid en temperatuur. Elk uniek kunstwerk verblijft gedurende 4 dagen in het laboratorium.

Door Iced Image over de foto te gieten ontstaat er een diepte effect, wordt elk detail zichtbaar en komt de foto tot leven. Een unieke uitstraling voor elk werk. Iced Image onderscheidt zich positief van alle andere presentatie vormen.

 

Printdoek

Uw kunstwerk kunnen wij ok verwerken op printdoek.

 

Ophangsysteem

Het fotopaneel kan met een u-profiel worden opgehangen en is voorzien van een aluminium profiel, zodat het paneel niet krom kan trekken. Uw kunstwerk krijgt met deze constructie een zwevend effect.


 

Afmetingen      
Lijn 1      
 Plexiglas

Prijs                          

Iced Image Prijs
60 x 90 cm

op aanvraag

60 x 90 cm op aanvraag

80 x 120 cm

op aanvraag

80 x 120 cm op aanvraag
100 x 150 cm op aanvraag 100 x 150 cm op aanvraag
120 x 180 cm op aanvraag    
150 x 200 cm op aanvraag    
       
Lijn 2      
Plexiglas Prijs Iced Image Prijs
60 x 80 cm op aanvraag 100 x 75 cm op aanvraag
       
Lijn 3 - Vierkant      
Plexiglas   Iced Image Prijs
70 x 70 cm op aanvraag 100 x 100 cm op aanvraag
100 x 100 cm op aanvraag    
120 x 120 cm op aanvraag    

 

Alle werken worden inclusief ophangsysteem meegeleverd. Voor afwerking ingelijste werken, werken op printdoek of grotere formaten als vermeld kunt u contact met ons opnemen.